Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak cirim. Saffet bakımından da kılgın bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı özen veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Hamiş : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan himmet alabilirsiniz.

Bilek kısmında alan düzlük asimetrik dizayn, modele canlı ve devim bilimi bir albeni kazandırır. Sezonun öne çıhun moda trendleri yakından kovuşturma edilerek dizayn edilen benzer, stilinize zenginlik şimendifer.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Caba.

Topuklu çizme seçimi yaparken esenlığınıza reva bir yeğleme yapmış olduğunızdan emin olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken nazarıitibar edilmesi gereken birfena konu vardır.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür bağışı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çizin.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli yürekin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Caba.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla etkili jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi uzunluk etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete ahenk sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde mükemmel bir kadın günlük deri ayakkabı şıklığa ulaşmanızın en dosdoğru adresi!

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina onat olan bu modellerin topukları umumiyetle sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde konum kırmızıır.

Report this wiki page